10 de juliol 2008

Font i Gómez volen urbanitzar el Guix

dBalears.cat 10-7-2008

El batle d’Escorca amenaça amb querelles criminals per prevaricació acompanyat del conseller del PP

Editorial

Dues mesures proteccionistes han vingut a desbaratar alguns projectes urbanístics a Escorca. Una, la decisió del Tribunal Superior de desestimar la construcció d’un hotel i 260 habitatges unifamiliars a Cala Tuent. L’altra, la voluntat del Consell de desclassificar la urbanització del Guix en un paratge d’alt valor paisatgístic.
Tothom hauria de felicitar-se per aquestes mesures, però ahir remugaren alt i fort el batle, Antoni Gómez, i el conseller Jaume Font. El regidor anuncià querelles criminals per prevaricació contra els polítics que desclassifiquin el Guix.
Sabíem que Font no en té res, de proteccionista, perquè quan era conseller de Medi Ambient ja s’atreví a demanar la derogació de la Llei de Costes per promoure la privatització del litoral. Les raons del batle Gómez podrien tenir un fonament diferent. El 1999 es descobrí que hi havia 48 persones empadronades al monestir de Lluc. Es pensà aleshores que estaven relacionades amb la seva candidatura. Ara sabem que no, que aquella bona gent no tenia casa on viure. És per a elles, que s’ha d’urbanitzar el Guix?